SAGE, Strana 5
Nejprodávanější
Značky

Bezedná nerezová páka SAGE o průměru 58mmBezedná páka je kompatibilní s espressy SAGE BES920, BES980, BES990/SES990 a Catler ES 9010

Ohřev tekutiny v konvičce pěniče mléka je zajištěn pomocí indukční technologie. Díky této technologii indukčního ohřevu dochází k rovnoměrnému a rychlému rozprostření...

Pro přípravu perfektní kávy je zapotřebí přesné množství čerstvě namleté kávy.Nejlepší chuti dosáhnete s kávou, která byla pražená 5 – 20 dnů před spotřebou. Doporučujeme...

Pro přípravu perfektní kávy je zapotřebí přesné množství čerstvě namleté kávy.Nejlepší chuti dosáhnete s kávou, která byla pražená 5 – 20 dnů před spotřebou. Doporučujeme...

Pro přípravu perfektní kávy je zapotřebí přesné množství čerstvě namleté kávy.Nejlepší chuti dosáhnete s kávou, která byla pražená 5 – 20 dnů před spotřebou. Doporučujeme...

Pro přípravu perfektní kávy je zapotřebí přesné množství čerstvě namleté kávy.Nejlepší chuti dosáhnete s kávou, která byla pražená 5 – 20 dnů před spotřebou. Doporučujeme...

Pro přípravu perfektní kávy je zapotřebí přesné množství čerstvě namleté kávy.Nejlepší chuti dosáhnete s kávou, která byla pražená 5 – 20 dnů před spotřebou. Doporučujeme...

První domácí překapávací kávovar o objemu 1,8 l s přesností potřebnou pro přípravu té nejkvalitnější kávy. Přináší jedinečný zážitek z kávy, bez ohledu na její původ,...

První domácí překapávací kávovar o objemu 1,7 l s přesností potřebnou pro přípravu té nejkvalitnější kávy. Přináší jedinečný zážitek z kávy, bez ohledu na její původ, stáří nebo...

Nový pákový espresso kávovar Sage bambino Plus přináší do vašich domácností čtyři klíčové prvky kvalitní kávy jako od profesionálního baristy. Pomocí vysoce kvalitní páky o...

Nový pákový espresso kávovar Sage bambino Plus přináší do vašich domácností čtyři klíčové prvky kvalitní kávy jako od profesionálního baristy. Pomocí vysoce kvalitní páky o...

Systém nízkotlakového předspaření dodává do sítka vodu o tlaku přibližně 2 až 4. Tím dovolí kávě v sítku nabobtnat, uvolnit tak aroma a chuť, aby při následném plném tlaku byla...