Na e-shopu jsme noví a proto máte ke každé objednávce dopravu zdarma.

Jak Ušetřit na Elektru

Jak Ušetřit na Elektru: Nové Možnosti díky Snížení DPH

V roce 2024 přináší snížení sazby DPH na 12% nové příležitosti, jak ušetřit na elektrických spotřebičích. Tato výhoda se vztahuje pouze na vestavěné spotřebiče, které jsou námi instalovány. Pokud plánujete renovaci kuchyně nebo výměnu starých spotřebičů za nové, nyní je ideální čas. V tomto článku se podíváme na různé typy vestavěných spotřebičů, na které můžete tuto slevu uplatnit, a jak nás kontaktovat pro instalaci a individuální cenovou nabídku.

 

1. Vestavěné Lednice

Vestavěné lednice jsou skvělým řešením pro moderní kuchyně, protože se perfektně integrují do kuchyňské linky a nenarušují estetiku prostoru. Moderní vestavěné lednice navíc nabízejí pokročilé technologie, které pomáhají šetřit energii a udržovat potraviny déle čerstvé.

Pár našich tipů!

.
.
.

2. Vestavěné Trouby

Vestavěné trouby jsou nejen praktické, ale také stylové. Díky nim můžete dosáhnout profesionálních výsledků při pečení a vaření. Moderní trouby mají funkce jako samočištění, různé režimy pečení a přesné ovládání teploty, což zvyšuje jejich efektivitu a šetří energii.

Naše nejprodávanější trouby!

.
.
.

3. Vestavěné Myčky

Vestavěné myčky nádobí šetří čas i vodu. Moderní myčky jsou navrženy tak, aby byly co nejúspornější a zároveň poskytovaly skvělé výsledky. Díky nim nemusíte trávit hodiny u dřezu a můžete se věnovat jiným činnostem.

Myčky, které skvěle myjí a mají dlouhou životnost!

.
.
.

4. Vestavěné Varné Desky

Vestavěné varné desky nabízejí elegantní vzhled a praktické funkce. Indukční a sklokeramické desky jsou energeticky úsporné a poskytují rychlé a rovnoměrné vaření. Díky přesnému ovládání teploty můžete dosáhnout perfektních výsledků při vaření každého jídla.

Varné desky s praktickými funkcemi!

.
.
.

5. Mikrovlnné Trouby

Vestavěné mikrovlnné trouby jsou skvělým pomocníkem v kuchyni. Umožňují rychlé ohřívání, rozmrazování a dokonce i vaření různých pokrmů. Moderní modely jsou navrženy tak, aby byly energeticky úsporné a snadno ovladatelné.

Naše designové bestsellery!

.
.
.

7. Odsavače

Vestavěné odsavače par jsou důležitým prvkem každé kuchyně. Pomáhají udržovat vzduch čistý a bez zápachu při vaření. Moderní odsavače jsou navrženy tak, aby byly tiché a energeticky úsporné. Efektivně odstraňují páry, mastnotu a zápach, čímž zajišťují příjemné prostředí v kuchyni.

Tiché a velmi účinné odsavače!

.
.
.

Závěr

Pokud chcete využít sníženou sazbu DPH na vestavěné spotřebiče a ušetřit, neváhejte nás kontaktovat. Naši odborníci vám přijedou spotřebič nainstalovat, abyste mohli uplatnit slevu. Navíc vám nabídneme individuální cenu přesně na míru vašim potřebám. Rádi se také postaráme o likvidaci starého spotřebiče a jeho odvoz, takže se nemusíte o nic starat. Tímto způsobem získáte nejen nové úsporné spotřebiče, ale také profesionální servis a podporu.

Těšíme se na spolupráci!